HTML

auditur

Ma visszagondoltam magamra, amikor még nem gondoltam arra, mit gondolok magamról akkor, amikor visszagondolok magamról nem gondolkodó magamra.

Friss topikok

  • szantoistvan: Ez egy őszinte vers. Jó mert egyszerűsít. Ráébreszt minket eredendő bűnösségünkre, amelyet fügefal... (2015.08.16. 14:20) Vasárnap?

Ha lehet

2012.09.04. 16:30 Ppetrus

Ha lehet, mielőtt sokszázadszor közzétesztek egy táblázatot, amely azt mutatja, mekkora populáció van egy aranyérem mögött, gondolkozzatok és az olimpiai qualifikációs képleteket is nézzétek meg. Mi lenne, ha a népesség függvényében és nem egy-egy nemzetre meghatározott létszámban húznák meg az indulók létszámának határát? Lenne számos olyan sportág, ahol mi nem is indulhatnánk, avagy 20-30 kínaival, amerikaival, orosszal, stb. kellene megküzdeni. (Lásd ping-pong, ahol már mindenki kínait nevez és veri a mellét. Tehát, ha itt-is-ott-is arányosítanánk talán nyerhetnénk egy-két érmet. (Pl. az amerikai úszóválogatón hány magyar úszó érné el a nevezési szintet? Mondjuk atlétikáról ne is beszéljünk.) Egy kis józanság mielőtt mindenki azt gondolja mi vagyunk a sportnemzet, mint az ötvenes években, avagy a 70-es, 80-as években a DDR. Nem beszélve az akkori nemzetközi környezetről. Imádom sportolóinkat, de ők nem értünk, hanem csakis magukért küzdenek és minket persze nagyon jól szórakoztatnak! Ajánlom mindezt azon polgármesterek (és más politikusok figyelmébe, akik arra kényszerítették úszóinkat, hogy az olimpia előtt pár hónappal csúcsformába kerüljenek egy olyan versenyen, amely a világon senkinek sem volt fontos, csak nekünk(nekik))!!!!!!!!!!

Szólj hozzá!

Kérdés

2012.09.04. 16:28 Ppetrus

Kérdés: Tisztelt kormánypárti korifeus (képviselő, köztisztviselő, miniszter, államtitkár...)Úr! Önnek mi a véleménye erről, arról, amarról (az ország dolgairól)? Válasz: Pillanat, megkérdezem a Miniszterelnök Urat, hogy mi a véleményem.

Szólj hozzá!

Üdvözlünk a blog.hu-n!

2012.09.04. 16:19 Ppetrus

Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.

Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!

A blog.hu csapata

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása