HTML

auditur

Ma visszagondoltam magamra, amikor még nem gondoltam arra, mit gondolok magamról akkor, amikor visszagondolok magamról nem gondolkodó magamra.

Friss topikok

  • szantoistvan: Ez egy őszinte vers. Jó mert egyszerűsít. Ráébreszt minket eredendő bűnösségünkre, amelyet fügefal... (2015.08.16. 14:20) Vasárnap?

Coming-out

2012.12.04. 17:16 Ppetrus

Coming-out: itt az ideje. Előjövök a farbával. Amit ezidáig titkoltam, most már ki kívánkozik belőlem. A származásom. Jól figyelj egyszer mondom el, soha többé. Aki figyel most megtudja, aki nem, nem. Első egyben utolsó pillanat. Tehát lássuk teljesen őszintén, minden kertelés nélkül! Bár még az imént nagyon bátor voltam, most egy picit félek. Na mindegy talán valaki megvéd és ha már megígértem. Szü

leim: Apám (1 db.) és Anyám (1 db.). Az ő szüleik: Nagyapáim (2 db.) és Nagyanyáim (2 db.). Az ő szüleik: Dédapáim (4 db.) és Dédanyáim (4 db.). Az ő szüleik: Szépapáim (8 db.) és Szépanyáim (8 db.). Ez kb. 200-250 esztendő visszafelé, akkor sem több, ha tudom Apám és én is viszonylag késői gyerekek voltunk. Hiába kutattam, kutattam. Ugyanez érvényes öcsémre és húgomra is (tőlük tudom). Nemrég hasonlóképpen nyilatkozott volt feleségem és élettársam is. Valamiképp (sic) az ő családfájuk is hasonló. Van genetikai örökségünk is (ezt sajnos családtagjaim engedélye nélkül nem tehetem közzé, mindössze annyit: van aki korán halt a családban (sajnos) van aki még él). Apám pl. nyolcvanhárom éves, ereje teljében (isten éltesse). Én kevesebb vagyok, lányom és fiam még kevesebb. Unokám pláne.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása