HTML

auditur

Ma visszagondoltam magamra, amikor még nem gondoltam arra, mit gondolok magamról akkor, amikor visszagondolok magamról nem gondolkodó magamra.

Friss topikok

  • szantoistvan: Ez egy őszinte vers. Jó mert egyszerűsít. Ráébreszt minket eredendő bűnösségünkre, amelyet fügefal... (2015.08.16. 14:20) Vasárnap?

Vádolom

2016.04.09. 14:18 Ppetrus

Vádolom!

Vádolom Kiss László családját! Vádolom Kiss László megmentőit! Vádolom Kiss László munkaadóit! Vádolom Kiss László felmentőit!  Vádolom Kiss László kitüntetőit! Vádolom a hallgató tanúkat! Vádolom a hasonló ügyek ismerőit! Vádolom a zsarolókat!  Vádolom a gyávákat!  Vádolom az áldozatokat!  Vádolom a történelem hamisítókat! Vádolom a félrenézőket! Vádolom a dokumentum megsemmisítőket! Vádolom a jogalkotókat! Vádolom a jogalkalmazókat! Vádolom az államot! Vádolom az országot! Vádolom a köztársaságot! Vádolom magunkat! Vádolom magamat!  „Mert vétkesek közt cinkos, aki néma!” Szembe kellene már nézni magunkkal, szembe kellene már nézni történelmi múltunkkal, történelmi bűneinkkel! Legyen bár egy éves, ötven éves, száz éves, vagy ezer éves. Mert e nélkül megint és megint elkövetjük azokat!  Mert e nélkül újra és megint újra előveszik azokat! Mert e nélkül nincs megbocsájtás. Se nekünk, se magunknak! S minden újjáépítés majd csak ezután……

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása