HTML

auditur

Ma visszagondoltam magamra, amikor még nem gondoltam arra, mit gondolok magamról akkor, amikor visszagondolok magamról nem gondolkodó magamra.

Friss topikok

  • szantoistvan: Ez egy őszinte vers. Jó mert egyszerűsít. Ráébreszt minket eredendő bűnösségünkre, amelyet fügefal... (2015.08.16. 14:20) Vasárnap?

Remi?

2012.11.29. 16:54 Ppetrus

Kérdezem magamtól, miért játszom még nyerhetetlen játszmáimat? MAGAM KÉRDEZEM MAGAM. Bölcs barátom gondolata jut eszembe, amikor ő ötéves volt és amikor saját magával sakkozott: nem veszíthetek, mert tudom mit fogok lépni. Csak nekem jutott eszembe, hogy nem is nyerhet, hasonló okokból. De ő veszíteni nem akart és nyerésre játszott. (Világos nyit és ... lépésben nyer.) Most már végzős gimnazista,

 s már nem játszik biztos nyerő játszmákat. Két okból. Egyrészt, mert tudja, hogy olyan játszma, ami kockázat nélküli, az valójában nem is játszma. Másrészt mert már neki sincsenek olyan játszmái, amelyek megnyerhetők, vagy csak remire hozhatók . Inkább nyelveket tanul, előbb angolt, majd németet és lép, már tizenhat évesen kifelé, elfele és nem gyalog, nem paraszt, hanem futó.......

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://auditur.blog.hu/api/trackback/id/tr194938059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása